Levering og retur - læs mere HER

Gratis fragt til pakkeshop på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95

Super
kundeservice

Sikker
betaling

Hurtig
levering

Varer: 0 Kr.0,00
Varer: 0 Kr.0,00
Varegrupper
………Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud samt spændende produktnyheder direkte i din indbakke

..........Artikler

Lagkage med Blodappelsin og Chokoladebunde

Med Fromagepulver behøver det ikke tage lang tid, eller være besværligt at lave flotte kager med lækkert fyld.

Til en 8-10 personers kage skal du bruge:

Start med at lave lagkagebundende. Gerne i en rund bagering ø24. Så har de den rigtige størrelse til bagefter.

 

Mens bunden køler af, piskes fløden stiv. Fromagepulver og vand piskes sammen, og tilsættes fløden.

 

I en lidt større bagering (fx. ø26 og evt. beklædt med kagebånd) placeres én bund nederst, og 1/5 af fromagen fordeles jævnt over og helt ud i kanten. herefter følger endnu en bund, fromage, en bund mere og til slut resten af fromagen. Jo hurtigere man klarer dette, jo lettere er det at få en pæn fromage der ikke har "huller".

 

Herefter stilles køligt indtil fromagen har sat sig helt, og gerne helt frem til serveringen.

 

TIP: Kagen kan evt. stilles i fryseren for at få den pæneste kant når kagebåndet fjernes.

 

Til de lidt mere øvede, kan man stille halverede og af-skrallede appelsinskiver rundt i formens kant inden kagen lægges sammen, ligesom på billedet øverst.

 

Kagen pyntes med flødeskum og/eller blodappelsin gel.

 

God fornøjelse!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.