Hej! Vi har lige skiftet til et nyt webshop system - og beklager hvis der skulle være en fejl eller to. Gør os meget gerne opmærksomme på det i en email til info@bagebixen.dk. Grundet systemskiftet kan der være 2-3 dages leveringstid samt flere udsolgte varer end normalt. Vi er tilbage ved normalen igen sidst på ugen :-)

Gratis fragt til pakkeshop på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,96

Super
kundeservice

Sikker
betaling

Hurtig
levering

Varer: 0 Kr.0,00
Varegrupper
………Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud samt spændende produktnyheder direkte i din indbakke

..........Artikler

Ismandens Vaniljeflødeis

Den lækre velkendte og cremede flødeis. De vigtige elementer er her omrøring under indfrysning, samt Cremodan.
 
 
600 ml sødmælk
100 g sukker
4 vaniljestænger eller 2 spsk. Vanilje Aroma
200 ml piskefløde
 
Evt. Frugtsirup efter eget valg
 
Fremgangsmåde:
Mælken varmes op i en gryde til 30°C. Druesukker, skummetmælks- pulver, korn fra vaniljestængerne og de hele stænger tilsættes. Massen varmes op til 50°C, hvorefter sukker og Cremodan røres i. Endeligt opvarmes massen til 75°C. Tag gryden af pladen og tilsæt fløde. Massen afkøles i køleskab til den er 5°C. Nu kan massen køres på en ismaskine, eller fryses ned mens der røres kraftigt hver halve time, til massen er frossen.
 
Frugtsirup skal tilsættes efter ca. 30-40 minutter i en ismaskine, eller inden isen stilles i fryseren første gang.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!