Er din ordre på lager sendes den afsted alle hverdage ved bestilling inden klokken 15 - se lagerstatus direkte ved alle produkter :-)

Gratis fragt til pakkeshop på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95

Super
kundeservice

Sikker
betaling

Hurtig
levering

Varer: 0 Kr.0,00
Varer: 0 Kr.0,00
Varegrupper
………Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud samt spændende produktnyheder direkte i din indbakke

..........Artikler

Flødeboller

Så er det tid til at lave flødeboller. Der findes utallige lækre varianter af flødeboller, som kombinerer alverdens forskellige smage. I denne uge følger en opskrift på den klassiske flødebolle med en bund af vaffel:

 

Det skal du bruge:

 

Glukosesirup, vand og vanilje puttes i en gryde og koges op til 110° C. Brug et sukkertermometer for at sikre dig, at temperaturen er korrekt.

 

 I mens ovenstående masse koges, piskes æggehvider og sukker stift.

 

Når den kogte masse når 110° C tilsættes massen til de oppiskede hvider og sukker. Der skal fortsat piskes mens den kogte masse tilsættes – pisk massen i mindst 10 min., (og gerne mere) efter at den kogende sirup er tilsat.

 

Nu haves en fast skum. Put skummet i en sprøjtepose med tyl (her er brugt en glat tyl) og fordel skummet på de bagte bunde.

 

Flødebollerne skal nu sættes på køl i omkring 6 timer, inden de overtrækkes med chokolade. Hviletiden gør, at der dannes en let hinde på flødebollen.

 

Efter hviletiden smeltes noget chokolade. Dyp flødebollerne i chokoladen og pynt evt. med kokos, frysetørret hindbær eller lignende. Når chokoladen er størknet er flødebollerne klar til servering.

 

God fornøjelse : )  

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!