Er din ordre på lager sender vi afsted alle hverdage frem til klokken 15:00 - se lagerstatus direkte ved alle varerne :-)
Gratis fragt til pakkeshop på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95
I Indkøbsvogn Varer: 0   
Dansk  
I Indkøbsvogn
Varer: 0

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger om virksomheden 

Alle handler foretaget fra denne shop bliver foretaget mellem dig som kunde og:


Virksomhedens juridiske navn: BageBixen.dk ApS
Virksomhedens kaldenavn: BageBixen.dk
CVR-nummer: 36924489
Etableringsår for CVR nummer : 2005
Etableringsår for BageBixen.dk : 2013
Omdannelse til ApS : 2015
Kontoradresse: Færgevej 30, 6100 Haderslev
Officiel web-adresse: www.BageBixen.dk


Kontaktoplysninger: 
Ved alt kontakt benyt venligst e-mail adressen info@bagebixen.dk
BageBixen.dks telefonnummer er: 50 44 24 25


Bestilling
Når du handler hos BageBixen.dk skal du afgive en række oplysninger navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige fordi vi selvfølgelig skal vide hvor vi skal sende varerne til men også for at vi kan kontakte dig hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer eller lignende.


Har du spørgsmål til brugen af webshoppen eller varerne er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail.


Produktinformation
Vi lægger stor vægt på gode og vellignende produktbilleder, samt retvisende produktbeskrivelser. Det sker dog at leverandører skifter fx farve eller emballage på et produkt. Hvis du vil være helt sikker på at modtage nøjagtig den farve du ser på billederne, bør du derfor kontakte os før bestilling. 

Betaling
Når du bestiller varer hos BageBixen.dk kan du vælge at betale din ordre på en af følgende måder:

Bankoverførsel
Hvis du vælger betaling via bankoverførsel afsendes dine vare når vi modtager betalingen. Hvis ikke betalingen er modtaget senest 5 bankdage efter bestilling annulleres ordren. Kontooplysninger til brug ved betalingen vil fremgå af din ordrebekræftelse.

Betalingskort
Hvis du betaler med betalingskort trækkes pengene på din konto når varerne afsendes. Selve betalingen foregår, for at sikre dine data, via en sikker forbindelse til PBS (Nets).
Hos BageBixen.dk kan du betale med følgende kort: Dankort, VISA, MarsterCard, VISA Electron og MaestroCard.

EAN Faktura
Offentlige institutioner kan betale med EAN nummer, hvorved vi sender en EAN faktura til jer. Der er INGEN ekstra gebyrer forbundet med EAN betaling.


Moms

Alle priser vist i BageBixen.dk shoppen er incl. 25 % dansk moms og er angivet i den, fra drop-down menuen valgte valuta. 

Levering
Ordre hos BageBixen.dk leveres med Post Danmark til den ønskede leveringsadresse. Du vil i bestillingsprocessen kunne vælge mellem de, for din ordre, tilgængelige leveringsformer.


Normalt ekspederes din ordre løbet af en til to hverdage efter vi har modtaget betalingen. Hertil skal lægges Post Danmarks forsendelses tider.

 

Læs rigtigt, rigtigt meget mere om levering, priser og forsendelse HER

 

Fortrydelsesret
Bestillinger hos BageBixen.dk er omfattet reglerne om fjernsalg i dørsalgsloven. Det betyder at du som kunde har 14 dage til at fortryde dit køb, og meddele dette til os. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere produktet til os. Du kan også fortryde dit køb, selvom du har taget din vare i brug. Vælger du at fortryde købet af en vare efter brug, hæfter du for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den på almindelig vis, som du ellers ville gøre i en fysisk butik. Det er netbutikken, der afgør værdiforringelsen, som baseres på forskellen mellem varens købspris, og den pris den erhvervsdrivende vil kunne videresælge varen for med den pågældende forringelse.

Der er ingen krav om at du skal returnere varerne i den originale emballage, men det er dit ansvar at sørge for at varerne er forsvarligt beskyttet under transporten. Vi anbefaler dig derfor, hvis du er i tvivl om du ønsker at beholde det købte, at du gemmer kasse og anden emballage.


Bemærk at vi ikke tager fødevarer retur.


Læs meget mere om fortrydelsesret og levering HER


Fortrolighed
BageBixen.dk vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

I forbindelse med dit besøg på BageBixen.dk bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde. For det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, og identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug. Disse oplysninger omfatter, men er ikke nødvendigvis begrænset til:

  • Hvilket land kommer den besøgende fra
  • Hvordan finder de besøgende vores side
  • Hvilken browser bruger de besøgende
  • Hvilken skærmopløsning har de besøgende
  • Hvilken side kommer den besøgende ind på
  • Hvilken side forlader den besøgende sitet fra
  • Hvor lang tid bruger den besøgende på siden
  • Hvor mange side ser den besøgende

 

Alle oplysningerne bliver bevaret i en sikker database. 

 

Untitled Document Oplysning om klagemuligheder
Der er kommet nye fælles EU regler, hvorfor vi skal oplyse om muligheden for at eskalere en klage. Denne mulighed er beregnet til at behandle en tvist, hvor vi ikke kan nå til enighed. Så start altid med at henvende dig til os på info@bagebixen.dk hvis der er noget du er utrilfreds med. Så finder vi helt sikkert en løsning - det gør vi altid. Men vi følger selvfølgeligt reglerne, så her er den obligatoriske tekst:

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@bagebixen.dk

Forbehold for ændringer:
BageBixen.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

 

Når du handler på BageBixen.dk accepter du vores handelsbetingelser og retningslinjer for returnering som er beskrevet her på siden.


Har vi ikke besvaret dit spørgsmål? Så klik på ”Kontakt os” og vi svarer lyn hurtigt :-)

Fortsæt
.........Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud samt spændende produktnyheder direkte i din indbakke
..........Artikler
Follow us on FacebookTweet Us!
.........Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud samt spændende produktnyheder direkte i din indbakke
Follow us on Facebook