Er din ordre på lager sendes den afsted alle hverdage ved bestilling inden klokken 15 - se lagerstatus direkte ved alle produkter :-)

Gratis fragt til pakkeshop på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95

Super
kundeservice

Sikker
betaling

Hurtig
levering

Varer: 0 Kr.0,00
Varer: 0 Kr.0,00
Varegrupper
………Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud samt spændende produktnyheder direkte i din indbakke

..........Artikler

Chokolade Macarons

Så blev det tid til at lave chokolade macarons. Macarons er vældig populære så hvorfor ikke prøve at lave dem hjemme i dit eget køkken? Af denne opskrift fås ca. 25 lækre chokolade macarons. 
 
Macaron-bunde:
 
100 g. mandelmel 

200 g. flormelis

3 past. æggehvider (stuetemperatur)

30 g. sukker

15 g. kakaopulver

 

– Bland mandelmel, kakao og flormelis og sigt herefter blandingen.  

– Pisk æggehviderne næsten stive – tilsæt så sukkeret og pisk massen helt stiv.

– Vend massen i den piskede marengs ved hjælp af en dejskraber. Massen skal have en konsistens, hvor den er lettere flydende.

– Fyld massen i en sprøjtepose med en glat tyl og sprøjt bunde ud på et bagepapir, som er ca. 3 cm i diameter, og som har en højde på 3-4 mm. Du kan med fordel bruge en macaron bagemåtte i silikone, til at få et perfekt resultat.

– Nu skal kagerne tørre på papiret i ca. 45 min, så der dannes en hinde på overfladen af kagerne, inden de bages.

– Kagerne kan efter tørring stilles i ovnen i ca. 15 min ved 150° C. Du kan tjekke om dine kager er færdige ved at løfte en kage – slipper de bagepapiret, er de færdige.

– Bundene stilles nu til afkøling.  

 

Chokoladeganache

 

Bundene lægges sammen med chokoladeganache som består af følgende:

 

100 g. mørk chokolade

100 g. fløde

 

– Chokoladen hakkes fint. 

– Fløde koges op. 

– Når fløden har været oppe at koge hældes den henover den hakkede chokolade.

– Der rørers i blandingen indtil der haves en ensartet og glat creme.

– Cremen kommes i en sprøjtepose og puttes på køl i min. 1 time – gerne længere.

– Når cremen har sat sig sprøjtes den ud på halvdelen af de færdige bunde. De resterende bunde lægges ovenpå som top.

 

God bagelyst : ) 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.