Fremgangsmåde
Lav pizzadejen:
Kom alle ingredienserne i en køkkenmaskine.
Kør maskinen på lav hastighed i 10-15 minutter – indtil du har en skinnende og elastisk dej.
Flyt dejen over på et meldrysset bord, og lad den hvile i 20 minutter.
Del dejen i 8 dele, og ælt dem til små kugler. Smør dem med lidt olie, og læg dem på en olieret bageplade med god afstand til hinanden.
Dæk med husholdningsfilm, og lad dem stå ved stuetemperatur i 1-2 timer, så de bliver dobbelt så store.
Lav tomatsaucen:
Kom alle ingredienserne til tomatsaucen i en blender.
Blend ingredienserne sammen og sæt saucen til side.
Samling:
Tænd pizzaovnen på fuldt blus, og lad den varme op i mindst 15 minutter, indtil stenpladen er dejlig varm.
Rul pizzadejen tyndt ud i rigeligt durumhvede, læg et lag tomatsauce på og top med osten.
Læg pizzaspaden under pizzaen, og løft den ind i ovnen. Tag pizzaen ud efter 30 sekunder, og drej spaden, før du sætter den tilbage i ovnen.
Fortsæt, indtil al osten er gylden, og pizzaen er færdig på undersiden. Servér med frisk basilikum, og fortsæt med den næste pizza.
Velbekomme?
