Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Mango Sorbet med Cremodan

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Ingen bedømmelse

Lav nemt og enkelt lækker, forfriskende og læskende mango sorbet. I denne opskrift har vi brugt cremodan. Den hjælper med at stabilisere sorbeten, så den bliver mere ensartet og blød. Perfekt dessert til din varme dage.

Ingredienser

Vægt

Ingredienser:

 

  • 2 store modne mangoer (ca. 500 g mangokød)
  • 100 g sukker
  • 1 dl vand
  • 5 g Cremodan
  • Saften af 1 lime
  • Evt. 1 spsk. lys sirup eller honning (for en blødere konsistens)

Fremgangsmåde

  1. Start med at lave din sukkerlage. Her blander du sukker, vand og cremodan i en gryde. Bring det nu langsomt i kog under omrøring, indtil sukkeret er opløst. Stil til side og lad det køle ned til stuetemperatur.
  2. Skræl nu mangoerne, fjern stenene og skær kødet i tern.
  3. Kom mango, den afkølede sukkerlage, lidt limesaft og evt. lys sirup eller honning. Blend indtil massen er glat. 
  4. Hæld nu massen i en ismaskine og lad massen få blød og cremet konsistens. Når den er færdig kom den i en fryseregnet beholder og kom den i fryseren.
  5. Når sorbeten skal spises, anbefaler vi at tage den ud af fryseren ca. 5-10 minutter før servering.
  • Forfatter: Jesper Meilandt-Husted
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.