Fremgangsmåde
Kom æggeblommer og sukker i en skål, og varm dem forsigtigt op over vandbad, mens du pisker.
Pisk, indtil blandingen er lys og luftig. Det tager ca. 10 minutter, og arbejdet bliver lettere med en elektrisk pisker.
Tag skålen af varmen, og fortsæt med at piske, så cremen køler hurtigere af.
Rør mascarponen i, til cremen er glat.
Pisk fløden til bløde toppe, og vend den forsigtigt i mascarponecremen.
Stil cremen på køl, mens du forbereder kaffen og kiksene.
Bryg stærk kaffe, og bland den med kaffelikør.
Find en stor, lav skål eller en lille dyb form.
Dyp ladyfingers hurtigt i kaffe-likør-blandingen, og læg et lag i bunden af formen.
Fordel et lag mascarponecreme ovenpå, og læg endnu et lag dyppede kiks.
Fortsæt lagvis, indtil alle kiks og creme er brugt. Sørg for, at det øverste lag er creme.
Dæk med plastfolie, og sæt desserten på køl natten over.
Inden servering drysses et lag kakao over. Server med en kop friskbrygget kaffe.

