Print

Frankenstein Pistacie Milkshake

10

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Ingen bedømmelse

Vægt

Ingredienser

50 g Mørk chokolade – fx Callebaut 54,5%

4 spiseskefulde pistaciekerner

8 kugler pistacieis

4 dl mælk

Lav en enkel dessert, der er perfekt til halloween. Denne er lavet med ekstra pistaciekerner, som blenderen knuser på mindre end et minut!

Det giver dig endnu mere af den lækre pistaciesmag.

Sprittusch er nemt at fjerne igen med husholdningssprit på en klud.

  • Total tidsforbrug: 10
  • Opskriften giver: 2-4 portioner 1x

Fremgangsmåde

Smelt chokoladen over vandbad, og hæld den i en lille sprøjtepose. Klip et lille hul i enden, og lad chokoladen løbe ned langs ydersiden af 2-4 serveringsglas. Stil glassene i køleskabet, indtil chokoladen er stivnet.

Tegn Frankensteins ansigt på ydersiden af glassene med en tusch. Tuschpennen går af efter en tur i opvaskemaskinen. I værste fald med lidt husholdningssprit.

Kom pistaciekerner og mælk i en blender, og blend, indtil kernerne er fintmalede, men ikke så længe, at mælken bliver varm. 

Tilsæt pistacieisen, og blend til en tyk milkshake, hæld den i glassene, og servér straks. 

  • Forfatter: Wilfa
  • Arbejdstid: 10
  • Kategori: Halloween
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.