Print

Bolsje Grundopskrift – Stor Portion

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Ingen bedømmelse

Ingredienser

Grundopskrift:
• 450 g. sukker
• 125 g. druesukker
• 100g. vand
• Bolse Aroma
• Bolsje Farve

Det skal du også bruge:
• Silikonemåtte
• Silikone spartler
• Sukker termometer
• Tykbundet gryde
• Dosserings pipetter
• Saks

Fremgangsmåde

 Kom vand, sukker og druesukker i en gryde. Pas på ikke at få sukker på grydens kanter. Tænd op under gryden og kog massen ved høj varme uden omrøring til massen er præcis 162° C – brug et sukkertermometer.

Hæld den varme bolsjemasse ud på en silikonemåtte og lad den afkøle i 1-2 minutter, til den har sat sig i kanterne.

Tilsæt smagsstoffer, farve og eventuelt pulver. Ælt det godt ind i massen ved at folde den med 2 let oliesmurte spartler. Pas på aromaerne ikke fordamper! Vil du have fyld i dine bolsjer, skal det ligges i en stribe på den flade bolsjemasse, som herefter rulles omkring fyldet.

Når massen er sej og fast, tages den op i hænderne. Brug eventuelt bolsjehandkser. Den kan nu hives til stænger der klippes i de ønskede stykker. Bolsjerne kan eventuelt vendes i flormelis eller spraytørret glukose.

SE EVENTUELT VORES BOLSJE STARTSÆT HER 🙂

  • Forfatter: Jesper Meilandt-Husted
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.